Son dönemlerde oldukça artan vergi oranlarından dolayı özellikle elektronik eşyaların fiyatlarında ciddi fiyat artışları söz konusu.

Hal böyle olunca insanlar istedikleri telefon modelleri yerine bütçesine göre alabileceği en iyi telefon modelini bulmaya yönelir oldu.

Bizde bu yazımızda sizler için 2500 TL altında alınabilecek en iyi akıllı telefon modellerini listeledik.

Not: Ürünlerin fiyatları sürekli değiştiği için modellerde fiyat belirtmedik. Güncel fiyatları kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Liste tamamen rastgele hazırlanmıştır her telefon modelini artıları ve eksileri ile sizlere sunduk. Siz kendinize göre hangisinin artıları sizin için daha önemli ise o modeli tercih edebilirsiniz.

2500 TL Altı En İyi 6 Akıllı Telefon;

Göz Atın; 150 TL Altı En İyi 5 Kulak İçi ve Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Önerisi

Samsung Galaxy M21

Samsung’un 2500 TL altında alınabilecek en mantıklı modeli olan M21 super amoled ekranı ve 6000 mAh kapasiteye sahip bataryası ile öne çıkıyor. 1080×2340 FHD+ ekran çözünürlüğüne sahip olan M21, 64 GB depolama alanı ve 4 GB ram ile beraber geliyor.

48 MP kameraya sahip olan M21, aynı zamanda 4K video çekimi de yapabiliyor. İçerisinde bulunan işlemcinin de orta segment bir telefon için yeterli bir işlemci olduğunu da söyleyebiliriz.

Realme 6

İçerisinde çoğumuzun yakından tandığı Redmi Note 8 Pro ile aynı işlemciyi barındıran Realme 6, 128 GB depolama ve 4 GB ram ile birlikte geliyor. Ayrıca 64 MP kameraya sahip olan bu modelinde 4K video çekimi yapabildiğini belirtelim.

Xiaomi Redmi Note 9

Redmi markasının en popüler serisi olan note serisinin son modeli Note 9 bi alt modeli olan Redmi Note 8 kadar iddialı özelliklere sahip.

MediaTek Helio G85 model işlemci ile gelen Redmi Note 9’un listemize dahil olan modeli 128 GB depolamaya sahip. Bunun yanı sıra 4 GB ram ile gelen bu modelde de 48 MP kamera mevcut. Fakat bir önceki iki modele kıyasla bu modelde 4K video çekimi bulunmamakta.

Xiaomi Mi A3

Herhangi bir alt markanın ürünü olmayan Mi A3 bizzat Xiaomi’nin kendi ürünü. Bunun ne anlama geldiğini merak edenler için kısaca Redmi modellerine göre daha kaliteli bir telefon olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Snapdragon’un Redmi Note 8 ve Oppo A9 2020 gibi modellerinde bulunan Snapdragon 665 işlemcisi ile gelen telefon, 64 GB depolama ve 4 GB ram’e sahip. Yine 48 MP kameraya sahip olan bu modelde bi önceki modele kıyasla 4K video çekimi yapılabiliyor.

HD+ gibi düşük sayabiliceğimiz bir ekran çözünürlüğü ile gelen modelin parmak izi okuyucusu ekrana gömülü. Ayrıca bu modelin içerisinde Xiaomi’nin kendi işletim sistemi olan MIUI mevcut değil. Cihaz Google’un Android işletim sistemi ile birlikte geliyor.

Xiaomi Redmi 9

Redmi ailesinin diğer modeli Redmi 9’un listemizde yer edinen modeli 64 GB depolama ve 4 GB ram ile birlikte geliyor. Bunun yanı sıra MediaTek Helio G80 işlemci ile birlikte gelen bu model segmentine göre orta seviyede bir cihaz.

FHD+ çözünürlüğe sahip bir ekran ile gelen Redmi 9 modeli 5020 mAh batarya’ya sahip. Ayrıca 13 MP kamera çözünürlüğüne sahip olan Redmi 9, arkasında 3 adet kamera ile birlikte gelmekte.

General Mobile GM 20 Pro

2500 TL altındaki telefon modelleri arasında 2.199 TL’lik fiyatı ile öne çıkan GM 20 Pro 128 GB depolama ve 6 GB ram ile birlikte geliyor.

Ekran çözünürlüğü FHD+ olan GM 20 Pro, 48 MP çözünürlükte bir kamera ile geliyor. Arka tarafında 3 adet kameraya yer veren cihazın parmak izi okuyucusu da arka tarafta yer alıyor.

Göz Atın; Yapılan Bir Araştırmaya Göre Zengin Olup Olmayacağınızı Tespit Eden Test

Bu yazımızda 2500 TL altında alınabilecek en mantıklı 6 modeli sizlere sıraladık. Öne çıkan özelliklerine değindiğimiz bu modellerden hangileri size daha uygunsa o modeli tercih edebilirsiniz.

Eğer daha önce hazırladığımız “150 TL Altı En İyi Bluetooth Kulaklık Önerisi” adlı yazımızı okumak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

About Author

Enes Arslan

Teknoloji Hakkında İçerik Üreterek Daha Fazla İnsana Ulaşmayı Hedefleyerek Teknollogs.com'u Kurdum.

1 Comment

    Note 8 pro mu note 9s mi?

Bir Cevap Yazın